Østergade 8-10 2. sal, 3200 Helsinge 22372928 tdl.foged@gmail.com

Tandregulering

Hver eneste innovative funktion i Invisalign-systemet er designet til at få det smil frem, som du fortjener. Det er forklaringen på, at millioner af mennesker allerede har ændret deres liv med vores aftagelige og næsten usynlige skinner.

Læs mere

Rodbehandling

Når der opstår tandpine eller et røntgen billeder viser betændelse i rodspidsen indikerer det ofte nerveskade i tanden og rodbehandling er nødvendig.

Læs mere

Paradentose

Paradentose er en betændelsestilstand i den knogle som tandroden sidder fast i. Som kan medføre en nedbrydning af knoglen omkring tænderne.

Læs mere

Krone og bro

En naturlig tandkrone er den del af tanden der går op over tandkødet. Hvis en større del af den naturlige tandkrone mangler,

Læs mere

Tandblegning

Misfarvning skyldes ofte tidligere tandskade eller efter rodbehandling. Behandling foregår på klinikken.

Læs mere

Proteser

Hvis du mangler nogle tænder eller alle tænderne, kan der opstå problemer både kosmetiske og funktionsmæssigt.

Læs mere

Implantater

Et implantat er en kunstig fastsiddende tandrod til erstatning af en eller flere tænder.

Læs mere

Tandsmykke

Tandsmykker anvendes som pynt som blive limes på emalje overflade uden at ødelægge tanden. Der findes mange tandsmykker i forskellige motiver

Læs mere

Bideskinne

Bruxisme er når man skærer tænder meget hårdt, oftest ubevidst i søvne. Årsager kan være stress på jobbet, studierne eller blot en dårlig vane.

Læs mere

Knogle opbygning

Ved knogleopbygning laver man en transplantation af patients egen knogle eller der bruges kunstig knogle til det område hvor der mangler knogle.

Læs mere

Kirurgi

Fjernelse af tand eller cyst/ betændelse som kræver fra mindre kirurgisk indgreb til større mere kompliceret operation foregås helst smerterfrit.

Læs mere

Plastfyldninger

Fyldninger (plomber) er lagt i kaviteten efter fjernelse af karies (huller i tænderne).Vi bruger kun plast og glasfyldninger men

Læs mere
Top