Østergade 8-10 2. sal, 3200 Helsinge 22372928 tdl.foged@gmail.com

  Tandregulering

  Hver eneste innovative funktion i Invisalign-systemet er designet til at få det smil frem, som du fortjener. Det er forklaringen på, at millioner af mennesker allerede har ændret deres liv med vores aftagelige og næsten usynlige skinner.

  Læs mere

  Rodbehandling

  Når der opstår tandpine eller et røntgen billeder viser betændelse i rodspidsen indikerer det ofte nerveskade i tanden og rodbehandling er nødvendig.

  Læs mere

  Paradentose

  Paradentose er en betændelsestilstand i den knogle som tandroden sidder fast i. Som kan medføre en nedbrydning af knoglen omkring tænderne.

  Læs mere

  Krone og bro

  En naturlig tandkrone er den del af tanden der går op over tandkødet. Hvis en større del af den naturlige tandkrone mangler,

  Læs mere

  Tandblegning

  Misfarvning skyldes ofte tidligere tandskade eller efter rodbehandling. Behandling foregår på klinikken.

  Læs mere

  Proteser

  Hvis du mangler nogle tænder eller alle tænderne, kan der opstå problemer både kosmetiske og funktionsmæssigt.

  Læs mere

  Implantater

  Et implantat er en kunstig fastsiddende tandrod til erstatning af en eller flere tænder.

  Læs mere

  Tandsmykke

  Tandsmykker anvendes som pynt som blive limes på emalje overflade uden at ødelægge tanden. Der findes mange tandsmykker i forskellige motiver

  Læs mere

  Bideskinne

  Bruxisme er når man skærer tænder meget hårdt, oftest ubevidst i søvne. Årsager kan være stress på jobbet, studierne eller blot en dårlig vane.

  Læs mere

  Knogle opbygning

  Ved knogleopbygning laver man en transplantation af patients egen knogle eller der bruges kunstig knogle til det område hvor der mangler knogle.

  Læs mere

  Kirurgi

  Fjernelse af tand eller cyst/ betændelse som kræver fra mindre kirurgisk indgreb til større mere kompliceret operation foregås helst smerterfrit.

  Læs mere

  Plastfyldninger

  Fyldninger (plomber) er lagt i kaviteten efter fjernelse af karies (huller i tænderne).Vi bruger kun plast og glasfyldninger men

  Læs mere
  Top