Østergade 8-10 2. sal, 3200 Helsinge 22372928 tdl.foged@gmail.com

  Tandregulering

  Tandregulering med Invisalign GO
  – få det smil du fortjener!

  Hver eneste innovative funktion i Invisalign-systemet er designet til at få det smil frem, som du fortjener. Det er forklaringen på, at millioner af mennesker allerede har ændret deres liv med vores aftagelige og næsten usynlige skinner.

  Invisalign er skræddersyet til at rykke dine tænder lidt efter lidt, og hver eneste lille bevægelse bringer dig et skridt nærmere den næste version af dig selv – effektivt, skånsomt og præcist.

  Konsultation

  Når det er bekræftet, at du er egnet til behandling, tages der billeder, røntgenbilleder og digitale scanninger eller et tandaftryk af dine tænder. Disse registreringer bruges til at udarbejde en ClinCheck® 3D-behandlingsplan skræddersyet til dig.

  Skinnerne

  Når dine skinner er blevet specialfremstillet vil du modtage en serie ad gangen. Du skal bære skinnerne hver dag minimum 22 timer idøgnet og skifte dem derhjemme – i gennemsnit hver uge.

  Resultaterne

  Du skal besøge mig hver 6.-8. uge, så jeg kan se, hvordan det går, og så du kan få nye skinner. Når du er færdig med din behandlingsplan, skal du gå med retainere hver aften det første år og 1-2 gange ugentligt derefter, så du kan beholde dit nye smil.

  Top